Do 3 dnů

WiFi rozhraní Bold Connect

Bold
2 680,00 Kč
2 214,88 Kč bez DPH

Wifi rozhraní Bold Connect

Bridge Bold Connect vám pomůže odemykat a zamykat chytré zámky Bold Smart Lock na dálku. Navíc vaše zámky budou zabezpečené pomocí doufaktorové autentizaci a end-to-end šifrování dat. K propojení s chytrým zámkem využijete Wi-Fi i Bluetooth. Bridge Bold Connect je kompatibilní s operačními systémy Android i iOS. Bridge využívá geolokaci, tak rozpozná, kde se právě nacházíte a podle toho zámek odemkne či zamkne. V aplikaci snadno nastavíte sdílený přístup i dalším osobám, případně můžete monitorovat příchody a odchody. Jeden Bridge Bold Connect lze propojit s několika chytrými zámky. 

Klíčové vlastnosti Bridge Bold Connect

  • Bridge Bold Connect vám umožní odemykat a zamykat chytré zámky na dálku
  • Používá dvoufaktorovou autentizaci dat
  • Komunikuje s Wi-Fi a Bluetooth
  • Je kompatibilní s operačními systémy Android i iOS
  • Lze nastavit přístup i dalším osobám
  • Bridge Bold Connect připojíte k více zámkům

Nejčastější otázky k Bold Connect

K čemu potřebuji Bold Connect?
Bold Connect je doplňkem vašeho chytrého zámku Bold. S Bold Connect můžete rozšířit všechny základní funkce vašeho chytrého zámku pomocí „Remote Activation“ - vzdálené aktivace. Například: chytrý zámek dveří můžete aktivovat na dálku, ať jste kdekoliv.

Co je to vzdálená aktivace?
Pomocí vzdálené aktivace snadno aktivujete chytrý zámek Bold, i když nejste zrovna poblíž. Tímto způsobem můžete sdílet přístup k zámku, ať jste kdekoliv.

Potřebuji Bold Connect, abych mohl používat chytrý zámek Bold?
Nepotřebujete. Je to prostě jen skvělý doplněk k vašemu chytrému zámku. Bold Connect přidává další možnosti, díky nimž je váš život ještě pohodlnější.

Jaké jsou další funkce Bold Connect?
Díky možnosti zapojení dvou vodičů (kabelů) je možné připojit Bold Connect např. k elektrickému ovládání vrat garáže, elektrickou bránu nebo vstupní dveře. Pak budete moci používat Bold Connect spolu s chytrým zámkem Bold a aplikací Bold k ovládání i těchto zařízení. Dále budete moci prostřednictvím aplikace Bold udělovat dočasné přístupy členům rodiny nebo návštěvám nebo nastavit automatickou aktivaci. To umožní, že jakmile se k zařízení přiblížíte, tak vás rozpozná a otevře vrata.

Je možné aktivovat chytrý zámek Bold na dálku?
Ano. Přesně toto vám umožňuje Bold Connect.

Jaká je maximální vzdálenost mezi chytrým zámkem Bold a Bold Connect?
Bold Connect musí být umístěn ve vzdálenosti dosažitelnosti Bluetooth od chytrého zámku Bold. To jsou asi 2 až 3 metry. Chytrý zámek Bold a Bold Connect spolu komunikují přes Bluetooth. Tímto způsobem máte jistotu nejbezpečnějšího zámku na trhu.

WiFi rozhraní Bold Connect
Nové K dispozici online