Skladem

Doorito - domovní alarm

2 799,00 Kč
2 313,22 Kč bez DPH

Doorito domovní alarm

Co je Doorito

Doorito je elektronický zabezpečovací systém určený pro využití na dveřích, oknech popř. i garáží. Dokáže hlídat vstupní dveře vašeho domu, bytu, chaty či garáže. Pokud dojde k pohybu dveří či oken, které jsou pomocí systému Doorito zabezpečené, spustí alarm ve vašem telefonu. Ideální je jeho využití např. na chatu kde většinu času nejste a nechcete mt nezvaněé hosty. 

Jak funguje Doorito

Doorito jednoduše umístíte na dveře či okna. Je možné jej také zadlabat do dveří. Stáhnete si aplikaci do vašeho chytrého telefonu a modul spárujete se svým telefonem. Základní funkcí je aktivace a deaktivace modulu pomocí aplikace, popř. webového rozhraní. Pokud modul aktivujete a dojde k pohybu dveří, aplikace ve Vašem telefonu ihned hlásí alarm. Samotný provoz Doorita na dobu jednoho roku je již v ceně produktu. Provoz na další období je pak následně možné zakoupit přes webové rozhraní.

domovní alarm

Funkce mobilní aplikace

Doorito jednoduše aktivujete nebo deaktivujete pomocí mobilní aplikace. Pokud je alarm aktivovaný a dojde k pohybu dveří, aplikace ve Vašem mobilním telefonu vyvolá alarm.

Pomocí aplikace můžete rovněž sledovat průchod osob, které do objektu vstoupí.

Kromě základní funkce aktivace a deaktivace alarmu nabízí Doorito možnost sdílení modulu s dalšími uživateli na základě vašeho předchozího povolení. Můžete si také naplánovat přesný datum a čas aktivace a deaktivace alarmu. Pomocí funkce Geofence zase budete upozorněni, pokud opustíte vámi předem definovanou oblast a zapomenete alarm aktivovat.

domovni_alarm_aplikace??

Obsah balení

Zabezpečovací modul Doorito
MicroUSB kabel pro nabíjení modulu
Aktivační karta pro tarif na první rok zdarma
Krytka pro upevnění modulu do dveří
Oboustranná lepící páska pro upevnění modulu

 

Technické parametry                

Nabíjecí napětí: 5 V
Doba nabíjení: 5 hodin (při proudu 250 mA)
Li-Ion baterie o kapacitě 900 mAh
Rozměry modulu: 72,5 × 54 × 17,5 mm

 

Provoz

Doorito obsahuje zabudovanou globální SIM kartu. Tarif na období jednoho roku je zdarma. Tarif na další období nebo rozšířený provoz (nad rámec běžného použití) zakoupíte jednoduše online.

 

Doorito - domovní alarm
Nové K dispozici online