Skladem

Elektronická klíčenka NUKI FOB s Bluetooth černá

NUKI
1 649,00 Kč
1 362,81 Kč bez DPH

Elektronická klíčenka NUKI FOB s Bluetooth černá - NUKI myslí i na seniory a děti

Perfektní společník k Nuki Smart Lock. Jako plnohodnotná náhrada klíče, Fob zamkne nebo odemkne Vaše dveře pouhým stisknutím tlačítka. Dálkové ovládání s přidanou hodnotu pro každého, kdo prochází dveřmi a miluje jednoduchost.

Velmi jednoduchý přístup
Chcete udělit ostatním lidem přístup, aniž jim dáte klíč? NUKI Fob zamkne a odemkne dveře pouhým stisknutím tlačítka.

Zajištěno proti ztrátě = úspora nákladů na nový zámek
Nikdy nevyměňujete klíče nebo zámky. Jednoduše deaktivujete ztracený Fob v aplikaci Nuki nebo přes Nuki Web a je hotovo.

Individuální přístupová oprávnění
Rozhodnete se, kdo vstoupí do vašeho domu, kdy a jak často. To usnadňuje spolupráci s ošetřovatelem, uklizečkou, nebo doručovatelem.

Alternativa téměř pro všechny
Máte děti které nemůžou používat smartphone, nebo babičku, která už nemůže zvládnout své staré klíče? Nuki Fob je ideální otvírač dveří pro téměř všechny situace. Kromě toho, deaktivace a nahrazení ztracených Fobs je pouhou dětskou hrou ve srovnání s nahrazením celého zámku všemi jeho klíči.

Bezproblémová kompatibilita
Nuki Fob je kompatibilní s každým Nuki Smart Lock a nevyžaduje připojení Nuki Bridge Wifi. S jedním Nuki Smart Lockem lze spárovat až 200 Nuki Fobů. Jeden Nuki Fob může být autorizován až pro 100 Smart Zámků.

Sbohem, náhradní klíče
Otravná výroba duplicitních klíčů pro úklidovou firmu, chůvu a další je u konce - konečně! Díky Nuki Fobu máte všechny vaše kontakty pohodlný a řízený přístup do Vašeho domova nebo bytu - trvalý, dočasný nebo opakovaný. Skutečný zachránce života, pokud se neustále potýkáte se svazkem klíčů.

 

Elektronická klíčenka NUKI FOB s Bluetooth černá
Nové K dispozici online