Do 14 dnů

Cylindrická vložka Xesar pro oboustranný přístup - europrofil

EVVA
od 24 872,00 Kč
20 555,37 Kč bez DPH
Volitelné příplatky:
Cylindrická vložka Xesar speciální povrch, leštěný nikl2 033 Kč
Cylindrická vložka Xesar speciální povrch, leštěná mosaz2 033 Kč
Cylindrická vložka Xesar nadměrná délka 97 až 122 mm (? 127 mm na přání)1 016 Kč
Cylindrická vložka Xesar bezpečnostní funkce (volitelná): FAP - bezpečnostní funkce2 850 Kč
Cylindrická vložka Xesar pro oboustranný přístup - europrofil24 872 Kč

Cylindrická vložka Xesar model pro oboustranný přístup (europrofil)

Cylindrická vložka Xesar je přístupová komponenta napájená z baterie. Modulová konstrukce umožňuje rychlé přizpůsobení délky přímo na místě. Již ve standardním provedení je cylindrická vložka Xesar vybavena celou řadou ochranných opatření proti manipulaci. Související podrobnosti jsou uvedeny v katalogu výrobků.
Cylindrická vložka Xesar je určena jak pro venkovní, tak pro vnitřní instalaci a k montáži do protipožárních a únikových dveří. K dispozici jsou cylindrické vložky Xesar jako půlvložky nebo oboustranné vložky s jednostranným nebo oboustranným elektronickým uvolněním.

Optická a akustická signalizace
Cylindrická vložka Xesar signalizuje události jak akusticky, tak opticky. K tomuto účelu se na hraně čtecí jednotky cylindrické vložky Xesar nachází LED dioda.

Oblast snímání
Snímač čtecí jednotky se nachází v plastové krytce hlavice cylindrické vložky Xesar mezi logem společnosti EVVA a LED diodou.

Princip funkce
Elektronická vnější hlavice cylindrické vložky Xesar je standardně rozpojena. Pokud se vnější hlavice použije, uzamykací patka zůstane rozpojena a vnější hlavice se otáčí bez toho, aby pohnula uzamykací patku.
Po přidržení oprávněného identifikačního média u čtecí jednotky cylindrické vložky Xesar se vnější hlavice na dobu 5 sekund mechatronicky zasune a uzamykací patka cylindrické vložky Xesar se bude při použití vnější hlavice pohybovat s ní.
Čistě mechanická vnitřní strana u provedení s jednostranným elektronickým otevřením zůstává u cylindrických vložek Xesar stále zasunuta a lze ji kdykoli uvést v činnost.
U cylindrických vložek Xesar s oboustranným elektronickým otevřením se vnitřní elektronická hlavice chová stejně jako vnější elektronická hlavice.
Cylindrická vložka Xesar je vybavena pamětí událostí, kde je zaznamenáno posledních 1 000 událostí. Pokud je paměť událostí plná, jsou nejstarší záznamy přepsány novými záznamy. Synchronizujte proto události pravidelně, abyste zabránili jejich ztrátě.

Více informací o chytrém otevírání Xesar naleznete v našich odborných článcích.

Náš odborně vyškolený personál Vám rád a ochotně pomůže s výběrem, proto nás neváhejte kontaktovat.

Cylindrická vložka Xesar pro oboustranný přístup - europrofil
Nové K dispozici online