Do 3 dnů

Bezpečnostní kování Richter R.701 klika-madlo

RICHTER CZECH
2 870,00 Kč
2 371,90 Kč bez DPH

Modulární nerezové bezpečnostní kování certifikované do bezpečnostní třídy RC3 dle ČSN EN 1627:2012. Certifikát NBÚ typ 2 SS4=2.
Masivní nerezové kování s ocelovou základnou, vyosené madlo, klika dle výběru typu. Ocelová rozeta chrání vložku proti odvrtání, vytržení a vylomení. Vnější štít, primárně vyroben jako výkovek a následně frézován do požadovaného tvaru. Rozeta a výkovek jsou kalené na tvrdost 50HRC. Modulární systé kování umožňuje výměnu každé jeho vnější části, tj. madla, kliky, rozety, kraty štítů. 
Kování je dodáváno ve dvou variantách. S překrytím vložky "ZB" nebo bez překrytí vložky "PZ"
Rozteče možno objednat 72, 90 nebo 92mm. 
Pro dveře o šířce nad 55mm je nutno doobjednat svorníky a čtyřhran.
 

Madlo/Klika, rozteč 72mm, nerez, Tloušťka dveří 40-55 mm

Jak si vybrat bezpečnostní kování?
Rozteč zámků - vzdálenost osy otáčení kliky k ose cylindrické vložky (klíče ve vložce). Nejčastěji používané rozteče zámků 90 mm, 72 mm a 92 mm na plastové a profilové dveře. Rozteč zámků

Tloušťka dveří
Tento rozměr je pro jednotlivé typy kování stanoven v podobě intervalu. V standardním provedení je kování určeno na tloušťku dveří 40-55 mm. V případě větší tloušťky dveří nabízíme k zakoupení tzv. prodlužovací sadu, t.j. sadu montážního spojovacího materiálu na požadovanou tloušťku dveří a typ kování.

S bezpečnostním krytem cylindrické vložky anebo bez krytu?
Bezpečnostní kryt vložky chrání vložku před odvrtáním a vylomením. Při volbě kování s bezpečnostním krytem vložky dbejte při výběru vložky na její rozměr - délku. Cylindrická vložka musí přečnívat nad plochu dveří pod bezpečnostním štítem 11 - 16 mm. Jinak by vložka byla schovaná příliš hluboko pod bezpečnostním krytem a nepodařilo by se vám klíč při odemykání zasunout dostatečně až na doraz.

Všechna bezpečnostní kování jsou certifikována dle platných evropských norem a zkoušena v akreditovaných zkušebnách. Kování  jsou zařazeny do 3 bezpečnostních tříd. Volba bezpečnostní třídy závisí od účelu použití a bezpečnostní třídy dveří. (Pyramida bezpečnosti)

 

Bezpečnostní kování Richter R.701 klika-madlo
Nové K dispozici online